Έναρξη της Λέσχης Ανάγνωσης – Φιλαναγνωσίας για Εκπαιδευτικούς (Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής)

images (5)

Η Λέσχη Ανάγνωσης-Φιλαναγνωσίας για Εκπαιδευτικούς συνεχίζει τις συναντήσεις της για 3η συνεχή χρονιά. 
Για το σχολικό έτος 2014-15 η Λέσχη θα λειτουργήσει τροποποιημένα, καθώς θα δημιουργηθεί μια ομάδα ανάγνωσης, η οποία σε κάθε συνάντηση θα συζητά το βιβλίο το οποίο έχει επιλέξει να διαβάσει, θα το αξιολογεί, θα προτείνει τρόπους αξιοποίησής του στην τάξη και θα προαποφασίζει το βιβλίο με το οποίο θα ασχοληθεί στην επόμενη συνάντηση. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιούνται συναντήσεις με συγγραφείς, σεμινάρια και εργαστήρια σε σχέση με το παιδικό βιβλίο, τα οποία θα παρακολουθούν τα μέλη της Λέσχης κατά προτεραιότητα, καθώς και όσοι εκπαιδευτικοί εκτός Λέσχης επιθυμούν.
Οι συναντήσεις της Λέσχης θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα (έως το μήνα Απρίλιο), ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 – 8:30 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου, ενώ ανάλογα με τη σύνθεση της ομάδας ανάγνωσης, υπάρχει η δυνατότητα ο χώρος συνάντησης να αλλάζει κάθε φορά. 
Αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.  Υπεύθυνη κα Χρύσα Κουράκη.