ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ “Οι κόρες της ανάγκης” από την συγγραφέα Τζίνα Ψάρρη

Η Λέσχη Ανάγνωσης Κορωπίου θα υποδεχθεί την κα Τζίνα Ψάρρη, συγγραφέα του βιβλίου «Οι κόρες της ανάγκης», στην αίθουσα διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30

Ηρωίδες του βιβλίου είναι τρεις γυναίκες, η καθεμιά με την προσωπικότητα  και τις επιθυμίες της. Αγαπιούνται πολύ, αντιδρούν στον κοινωνικό ρατσισμό αλλά και προβληματίζονται, η μια προστατεύει την άλλη  με όποιον τρόπο μπορεί και όλα εξαρτώνται από τις επιλογές τους, τίποτα δεν είναι τυχαίο ή προκαθορισμένο. Έχουν προσωπική ζωή, εργάζονται, ερωτεύονται, ίσως κάποτε να μοιάζει ότι παραιτούνται και από τους στόχους τους προκειμένου να επιβιώσουν.

Ένα αξιόλογο κοινωνικό μυθιστόρημα, που αγγίζει την καθημερινότητα όλων, κυρίως όμως των γυναικών ή των ανθρώπων που χτυπιούνται ανελέητα από σοβαρά προβλήματα υγείας και καμιά Επιστήμη δεν μπορεί να τους βοηθήσει. Όπως και να ‘χει όμως η ζωή συνεχίζεται, πάντα κάπου θα υπάρχει και νότα αισιοδοξίας. Γιατί, όπως λέει και η συγγραφέας: «το όνειρο, αυτό που μονάχο κυκλοφορεί τις νύχτες, πάντα θα θυμίζει καλοδεχούμενη καλοκαιρινή βροχή».

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ-αφίσα