ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

‘Ενα αξιόλογο χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε σήμερα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου!
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματός του εταιρικής ευθύνης, προσέφερε δωρεάν (83) εξαιρετικά παιδικά και εφηβικά βιβλία γνώσεων και μυθοπλασίας.
Η Βιβλιοθήκη της πόλης μας ενισχύθηκε, εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με επιλεγμένα βιβλία νέων και άριστων εκδόσεων και ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου.
Ο κ. Αντώνιος Κορωνιάς, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός», εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τόνισε ότι αυτή η δωρεά παιδικών βιβλίων συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους της Βιβλιοθήκης:
«να παραμείνει μία πλούσια πηγή γνώσης και δημιουργίας για τα παιδιά κυρίως, ενισχύοντας την σχέση τους με τα βιβλία, σχέση που απελευθερώνει το μυαλό και διαπλάθει προσωπικότητα, που βοηθάει τα παιδιά να γίνουν ερευνητικοί αναγνώστες, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, προχωρώντας έτσι προς την αυτονομία τους».
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Charles Michael O’Connor, Δ/ντή Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και την κα Ευδοκία Αναματερού, Ειδικό Ποιότητας Αέρα, Κλιματικής Αλλαγής @ Κοινωνικής Δέσμευσης, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
1 2 3 4 5 6 7 8