ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (Οδός Ολυμπιονίκη Γ.Σ Παπασιδέρη 13), 19:30

 Με πρωτοβουλία του αρμόδιου Δημοτικού Συμβούλου,Κωνσταντάρα Κωνσταντίνου και με την αρωγή του Δήμου Κρωπίας, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στους συμπολίτες μας, με σκοπό τη δημιουργία Φιλοζωικής Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του Δήμου Κρωπίας, η οποία:

· θα συνδράμει οργανωμένα στην υποβοήθηση της δράσης της Δημοτικής Επιτροπής Αδεσπότων Ζώων με την καταγραφή τους.

· στη διοργάνωση ημερίδων θέλοντας να βοηθήσει την επίλυση του προβλήματος προστασίας των αδέσποτων ζώων, του φυσικού-αστικού περιβάλλοντος καθώς και της ασφάλειας των πολιτών και ζώων. Επιπλέον, να θέσει ως πρώτο στόχο την άμεση μείωση των φαινομένων της εγκατάλειψης και της πάσης φύσεως εγκλημάτων κατά των ζώων.

Μέσα από αυτές τις δράσεις θα επιδιωχθεί:

Α)μια καλύτερη αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων με τηνκαλλιέργεια «συνείδησης» προστασίας των ζώων ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα της εγκατάλειψης και πολύ περισσότερο της κακοποίησης των ζώων και να προωθηθεί η μέθοδος της υιοθεσίας τους, από ανθρώπους που θα ενδιαφέρονται να χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας

Β) η υλοποίηση διαφόρων δράσεων μη επιβάρυνσης του περιβάλλοντος στον αστικό ιστό της πόλης και των οικισμών του Δήμου μας.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ Γ.Σ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ 13, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30