ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020 – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

«ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ο Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός», συνεχίζοντας και φέτος το έθιμο «ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Κορωπί», διοργανώνει αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Τα δρώμενα ξεκινούν το Σάββατο 22 Φεβρουάριου 2020 ώρα 11:00 π.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου (πεζόδρομος Ολυμπιονίκη Γ.Σ  Παπασιδέρη 13) με το πρωτότυπο εργαστήρι «Οι Αρλεκίνοι του Πικάσο», που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου, θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Καρναβαλίζομαι, Παίζω, Τραμπαλίζομαι» από την θεατρική ομάδα  «ΧΡΟΝΟΣ, δράσεις πολιτισμού» του Βασίλη Χαλακατεβάκη και της Δέσποινας Μαραγκουδάκη.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται ανήμερα την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονίκη «Γ. Σ. Παπασιδέρη», (περιοχή Άγιοι Πάντες), με μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα της εορτής είναι το ακόλουθο: Στις  11:30 π.μ.  θα λειτουργήσει εργαστήρι μασκών (μάσκες πρωτόγονες, μάσκες καλλιτεχνών και βενετσιάνικες μάσκες) για παιδιά όλων των ηλικιών. Στις 13:00 μ.μ. θα προσφερθούν σαρακοστιανά εδέσματα συνοδεία μεσογείτικου κρασιού. Θα ακολουθήσει γλέντι και χορός από ορχήστρα με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική.

Διοργάνωση Δήμος Κρωπίας – Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός»

koulouma-2020-7-2