ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ “Γράμμα στον Κωστή”

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου, συνεχίζοντας για 5η χρονιά με σταθερότητα και ενθουσιασμό τις αναγνώσεις της, ξεκίνησε την φετινή αναγνωστική της περίοδο με το βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Γράμμα στον Κωστή».

Την δημοφιλή και αγαπητή ηθοποιό και συγγραφέα παρουσίασε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο, κατάμεστο από ανθρώπους όλων των ηλικιών, Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου.

Η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Αγγελική Γκίκα, παρουσίασε το βιογραφικό της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Κωστή Σκαλιώρα, αγαπημένου συντρόφου της ηθοποιού επί 37 χρόνια, στον οποίο απευθύνεται το «Γράμμα στον Κωστή», που έγραφε για έναν ολόκληρο χρόνο από τον θάνατό του το 2013.

Από την υπεύθυνη των Θεατρικών Ομάδων Κορωπίου, Σταματίνα Παπαμιχάλη και τα μέλη-ηθοποιούς Πόλυ Παπαδοπούλου και Κωνταντίνο Νίκου, παρουσιάστηκαν σταθμοί της ζωής και του έργου της Ξένιας Καλογεροπούλου, με αφήγηση, ανάγνωση αποσπασμάτων και παράλληλη προβολή φωτογραφιών.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση της ηθοποιού με το κοινό μέσα σε μία πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους ταλαντούχους Βαγγέλη Κολοτούρο και Νίκο Γκίκα, μαθητές της Μουσικής Σχολής Μεσογείων της Πόλλυς Ντούνη-Κιούση.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΦΗΤΤΟΣ» κα Αδαμαντία Μάλλιου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελένη Αδάμ και Δήμητρα Μιχαιρίνα καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης κα Αθηνά Κιούση και Διονύσης Κερασιώτης.

Κατά γενική ομολογία, ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, ιδιαίτερα ευχάριστη, που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και στα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης δίνει τη διάθεση και τη δύναμη να συνεχίσει τη γόνιμη δραστηριότητά της.

dsc06468

 

dsc06464 dsc06489

kitharadsc06466dsc06503 dsc06508 14961448_1234550523268716_32674976_noloimazi