ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς” από τον Μάριο Μάζαρη

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου, την Παρασκευή 13-10-2023, τον συγγραφέα και εκπαιδευτικό Μάριο Μάζαρη, που παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς», εκδ. Μεταίχμιο.

Ένα βιβλίο-θησαυρό με βιωματικές δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση, ενσυναίσθηση, συμπερίληψη, των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και για την σύνδεσή τους με τους συνομήλικούς τους και την οικογένεια.

Δεν ήταν όμως μόνον αυτό. ‘Ηταν ο Μάριος, ο φωτεινός και φωτισμένος αυτός δάσκαλος, που μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις αλήθειες του, με την απέραντη αγάπη του στους μικρούς μαθητές του, που τους θεωρεί πηγή έμπνευσής του γιατί τον βοηθούν να κατανοήσει τον εαυτό του και τον άλλαξαν ως άνθρωπο! Ο Μάριος που θεωρεί τυχερό το επάγγελμά του γιατί επί 18 χρόνια παρατηρεί τα παιδιά, τους χαρακτήρες τους, τα συναισθήματά τους, τις αντιδράσεις τους και τους βοηθά να γνωρίσουν μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους ή έστω διαφορετική.

Ευχαριστούμε, Μάριε Μάζαρη για όσα μάς διδάσκεις!

Η εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Κώστας Σωτηρίου».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς και εκπαιδευτικοί Ανατολικής Αττικής.

Τα παιδιά που παρευρέθηκαν, απασχολήθηκαν στην αίθουσα βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με δημιουργικές κατασκευές από την εθελόντρια Μαρία Δούζη.

Μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα!