ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Χάρη Κανδηλώρου “Αντιοξειδωτικά, ποιά, πού, πώς”

Την Κυριακή των Βαϊων 9-4-2023, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου και ενώπιον εκλεκτού κοινού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Αντιοξειδωτικά, ποιά, πού, πώς» του Ενδοκρινολόγου-Διατροφολόγου Χάρη Κανδηλώρου.

Τον συγγραφέα-γιατρό προλόγισε η πρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου Κορωπίου κα Τούλα Ρούσσου και στην συνέχεια ο κ. Κανδηλώρος με την βοήθεια εικόνων και φωτογραφιών οδήγησε το κοινό στα μονοπάτια της υγιεινής διατροφής.

Είναι πραγματικά πολύ καλύτερα με «φάρμακο» τις τροφές να εξασφαλίζει ο άνθρωπος την πρόληψη ασθενειών, την θεραπεία των οποίων δυσκολεύεται να πετύχει με φάρμακα, επίπονες εγχειρήσεις και μακροχρόνιες νοσηλείες. Οι τυχεροί παριστάμενοι μάθαμε μυστικά για το πώς θα ζήσουμε υγιείς, ανεξάρτητοι και χωρίς πόνο μέχρι τα 100 και ακόμα παραπέρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης, ο λαογράφος κ. Γιάννης Πρόφης, ο πρόεδρος του ΝΑΟ Κέκροψ κ. Γιώργος Καμνής, η συγγραφέας Τέσυ Μπάϊλα, πρόεδροι και μέλη του Διαλεκτικού ομίλου, μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Κορωπίου και πλήθος κόσμου.