ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “‘Ενας κούκος φέρνει την άνοιξη”

Είμαι ο Περιεργούλης. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, διαφορετικό όπως και όλα τα άλλα. Μου αρέσει πολύ να ρωτάω. Γιατί; Πώς; Κάποιες φορές οι υπόλοιποι ενοχλούνται με τις τόσες ερωτήσεις, μα εγώ τους απαντώ: «Αν δεν ρωτήσω, πώς θα μάθω»; Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Κι αν μάθω κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό και ωφέλιμο για άλλους ανθρώπους, με πολύ χαρά το μοιράζομαι.»

Το εξαιρετικό παραμύθι «’Ενας κούκος φέρνει την άνοιξη», εκδ. Κομνηνός, απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι φίλοι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου, το απόγευμα της Παρασκευής 1/12/2023.

Οι συγγραφείς του βιβλίου Ζωή Αγγελή και ‘Ελενα Ματζαρίδη παρουσίασαν το παραμύθι με διαδραστικό τρόπο και η εικονογράφος Πόπη Σουλιώτη διάβασε αποσπάσματα.

Η κα Ιωάννα Στιούκα, κοινωνική λειτουργός στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κορωπίου, αναφέρθηκε στο βιβλίο και στα μηνύματά του και ο κ. ‘Αρης Σουρλαντζής, εξυπηρετούμενος στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ με προβλήματα όρασης, διάβασε πολύ όμορφα το απόσπασμα του βιβλίου που είναι γραμμένο στη γραφή Μπράιγ.

Η Ευαγγελία Ευστρατίου διασκέδασε τα παιδιά με την μουσική και το τραγούδι της και οι μικροί φίλοι έφτιαξαν τις δικές τους μαγικές λέξεις και τα ονόματά τους με το σύστημα Μπράιγ χρησιμοποιώντας φακές!