“ΡΙΧΝΩ ΓΕΦΥΡΕΣ” Εργαστήρι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

“ΡΙΧΝΩ” ΓΕΦΥΡΕΣ
Εργαστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Το καλοκαίρι έφτασε και μια λέξη “ηχεί” στο μυαλό μας…διακοπές!! Διακοπές δηλαδή ταξίδια, εκδρομές, καινούριοι τόποι και εμπειρίες. Τα ταξίδια μας γίνονται γέφυρες για να γνωρίσουμε νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις. Ας “ρίξουμε” μια γέφυρα κι ας έρθουμε πιο κοντά σε τόπους και σε χρόνους αγαπημένους, ας “ρίξουμε” μια γέφυρα για να ενώσουμε ανθρώπους, εποχές και γεγονότα.

Με το εργαστήριο αυτό ξεκινά μια νέα θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τον δεύτερο κύκλο με ανανεωμένη διάθεση.
Στο πρώτο εργαστήριο θα γνωρίσουμε τον ρόλο της γέφυρας σε κάθε μας ταξίδι και τι είναι αυτό που πραγματικά ενώνει κάθε φορά.

Για παιδιά 10 – 14 ετών.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο email της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου: info@koropilib.gr για να σας σταλούν οι οδηγίες, η βιβλιογραφία, οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή και προτεινόμενα βίντεο.

Στη συνέχεια γράψτε ένα σύντοµο κείµενο για να πείτε δυο λόγια για το πού βρίσκεστε και πού θα θέλατε να ταξιδέψετε µέσω της δικής σας γέφυρας και στείλτε το στην Βιβλιοθήκη μας στο info@koropilib.gr ή στο messenger της Βιβλιοθήκης.

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!

Φωτο: Charles Bridge-Πράγα

https://network.nlg.gr/allazo-selidaapo-ti-vivliothiki-st-2/

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό