“ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΩ… ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ!” Εργαστήρι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Ταξίδι ξεκινώ… σε έναν τόπο μαγικό!
Εργαστήρι της Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος – National Library of Greece

Συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο δεύτερο εργαστήριο έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με την φαντασία, να δημιουργήσουμε ονειρεμένους τόπους, μαγικούς φίλους και να γράψουμε την δική μας ιστορία φαντασίας!
Τι ταξίδι να κάνουµε αυτή την εβδοµάδα; Ποιο µέρος να επισκεφτούµε; Κάποιον τόπο µακρινό ή µήπως… µαγικό; Τα πιο εύκολα και συχνά ταξίδια είναι αυτά του νου και της φαντασίας. Αυτά που δεν χρειάζεται να µπεις σε τρένο ή πλοίο, να ετοιµάσεις βαλίτσα αλλά αρκεί να κλείσεις τα µάτια και να φανταστείς… Σε αυτά τα ταξίδια, οδηγοί είναι τα παιδιά και όχηµα η φαντασία τους!

Για παιδιά 8 – 12 ετών.

Για να σας σταλούν οδηγίες για το εργαστήρι, για να φτιάξετε το µαγικό χάρτινο λουλούδι και για τη βιβλιογραφία, στείλτε e-mail στο info@koropilib.gr ή στο messenger της Βιβλιοθήκης.
Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία το μαγικό σας λουλούδι ή/και την ιστορία σας και να τη στείλετε στην Βιβλιοθήκη μας για να την αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!
https://network.nlg.gr/allazo-selidaapo-ti-vivliothiki-st-2/

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςΦωτογραφία από το βιβλίο «Καράβια που ταξίδεψαν τη φαντασία» Μ. Αγγελίδου-Α. Παπαθεοδούλου, εκδ. ‘Ικαρος