1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 χλμ –«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» 20 ΜΑΙΟΥ 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ο 1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5χλμ –«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ, 20 ΜΑΙΟΥ 2018, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΡΩΠΙΑΣ, 09:00 πμ

«Τρέχουμε για καλό σκοπό : Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Κρωπίας»

Μαζί με τον αγώνα 5χλμ με ελάχιστο κόστος συμμετοχής τα 5 ευρώ ανά δρομέα οι συνδιοργανωτές του Δήμου Κρωπίας συμπεριέλαβαν και ειδική διαδρομή παιδιών (γεν. 2006-2007) με δωρεάν συμμετοχή μέσω ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου συμμετοχής

Ο Δήμος Kρωπίας, μαζί με 21 άλλους Δήμους, συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που διοργανώνει το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μια διαρκής κοινωνική πρωτοβουλία του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ. Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 9 το πρωί(Τρέξιμο) και 9:15 (Βάδην) σε όλους τους συμμετέχοντες Δήμους, με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Το σύνθημα της διοργάνωσης είναι :«Τρέχουμε για καλό σκοπό»
Ο κάθε αγώνας δρόμου  περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην, 5χλμ. Ο Δήμος Κρωπίας σχεδίασε τη διαδρομή τρεξίματος και βάδην 5 χλμ με σημείο εκκίνησης  και τερματισμού το Δημαρχείο Κρωπίας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 47 –Πλ. Ελευθερίας). Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί από τον γνωστό παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής. Θα ακολουθήσει με διαφορά 15 λεπτών η εκκίνηση του δυναμικού βάδην 5χλμ και συγκεκριμένα στις 09:15. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στους αγώνες τρεξίματος και δυναμικού βάδην να βρίσκονται από τις 8 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας-Δημαρχείο Κρωπίας ώστε να γίνει σωστή προθέρμανση-προετοιμασίας από τους γυμναστές του ΝΠΔΔ Σφηττός.
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Ε΄ΚΑΙ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΤΙΣ 08:30ΠΜ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2018
Ο Δήμος Κρωπίας συνεπής στην αθλητική του πολιτική για ενθάρρυνση της οργανωμένης συμμετοχής και καλλιέργειας αθλητικής παιδείας των παιδιών του Δήμου συμπεριέλαβε και διαδρομή- έκπληξη, παιδιών Ε΄ και Στ΄ τάξης του Δημοτικού,  1χλμ, με δωρεάν συμμετοχή. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Δημαρχείο Κρωπίας και ώρα εκκίνησης στις 08:30πμ. Στη διαδρομή μπορούν να τρέξουν παιδιά γεννημένα το 2006-2007 σύμφωνα με την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του Δήμου Κρωπίας ενώ η συγκέντρωση των παιδιών για την αθλητική  προετοιμασία-προθέρμανσή τους από γυμναστές του ΝΠΔΔ Σφηττός θα γίνει στις 08:00πμ στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου (Oδός Ανδρούτσου 3) που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο εκκίνησης.Για την ΔΩΡΕΑΝ δήλωση συμμετοχής υπάρχει ξεχωριστός ηλεκτρονικός σύνδεσμος 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ 1Ο  ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2018

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων για τις δύο κατηγορίες αγώνων 5χλμ (Τρέξιμο και Δυναμικό βάδην)  γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr. Προσοχή:  πρέπει να δηλωθεί η κατηγορία αγώνα που συμμετέχετε. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, είναι η εξής:
1. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα:  www.oloimaziboroume.gr  και κάνουμε κλικ στο κεντρικό banner  1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου με τον τίτλο «ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ» και εισέρχεστε στο attikos.oloimaziboroume.gr
2. Στη συνέχεια επιλέγετε ανάμεσα σε 22 Δήμους, τον Δήμο Κρωπίας,  για να αγωνιστείτε, βλέπετε τη διαδρομή (χάρτης) και το σημείο εκκίνησης και κάνετε  κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».
3.  Από εκεί μεταφέρεστε στη σελίδα της VIVA όπου γίνεται την κράτησή σας. Ο κάθε δρομέας θα πρέπει να καταβάλει ελάχιστο ποσό (5) πέντε ευρώ.Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κρωπίας.

Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις-δηλώσεις για όλους τους αγώνες στο Δήμο Κρωπίας λήγουν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2017 και οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής (ειδικά αυτοκόλλητα) το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, από τις 10 το πρωί έως 14:00 από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου (Πεζόδρομος Ολυμπιονίκη «Γ.Σ Παπασιδέρη 13»).

——————

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει 22 Δήμοι του Νομού Αττικής: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων –  Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρα.

http://koropi.gr/updocuments/Αφίσα%205%20ΧΛΜ.pdf
http://koropi.gr/updocuments/Χάρτης%205%20ΧΛΜ.pdf

http://koropi.gr/updocuments/Αφίσα%201%20ΧΛΜ.pdf
http://koropi.gr/updocuments/Χάρτης%201%20ΧΛΜ.pdf